Mega Promo -30%,-20% w naszych sklepach 

Darmowa wysyłka od 150 zł. 

Miód wielokwiatowy 700g

Miód wielokwiatowy to miód tysiąca kwiatów zwany płynnym złotem. Jest najbardziej lubianym miodem Polaków, Pszczoły zbierają nektar z różnych roślin miododajnych. Jego barwa i smak jest uzależniona od pory roku i rodzaju kwiatów w okolicy. Miód wielokwiatowy w swoim składzie zawiera bogactwo witamin PP, A, C oraz kompleks witamin z grupy B jak również minerałów takich jak potas, wapń, fosfor, żelazo

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Datan SP ZOO
  • Dostępność: Jest Jest
  • Czas realizacji: 2 dni
  • szt.
  • 25,99 zł
Produkt został zamówiony 328 razy.

Prozdrowotny Miód wielokwiatowy w 100% bez konserwantów, bez chemii

Prosto z Pasieki bez domieszek, 100% Naturalny, a dzięki temu ma zachowane w 100% swoje właściwości PROZDROWOTNE.

Bardzo smaczny, polecamy.

500ml = 700g miodu

Miód wielokwiatowy to miód tysiąca kwiatów zwany płynnym złotem. Jest najbardziej lubianym miodem Polaków, Pszczoły zbierają nektar z różnych roślin miododajnych. Jego barwa i smak jest uzależniona od pory roku i rodzaju kwiatów w okolicy. Miód wielokwiatowy w swoim składzie zawiera bogactwo witamin PP, A, C oraz kompleks witamin z grupy B jak również minerałów takich jak potas, wapń, fosfor, żelazo

Wspiera pracę mózgu

Miód wielokwiatowy wpływa korzystnie na nasz umysł, pomaga w walce ze stresem dają ukojenie, odprężenie i uspokaja układ nerwowy. Dodaje dużo energii zarówno podczas zmęczenie psychicznego jak i fizycznego

Wspomaga pracę serca

Spożywanie miodu wielokwiatowego pomaga w leczeniu  chorób układu krążenia. Jest zdrowym naturalnym zamiennikiem cukru zapobiega uczucie głodu i powoduje, że czujemy się bardziej syci po jedzeniu.

Wspomaga walkę z kaszlem i przeziębieniem

Miód wielokwiatowy często używany jest w kuracjach antyalergenowych. Wzmacnia odporność organizmu.

Stosowanie miodu wielokwiatowego

Aby wszystkie dobroczynne składniki miodu wchłonęły się do naszego organizmu należy go właściwie spożywać. Najwięcej zdrowych właściwości zostanie wchłonięta gdy przez chwilę będziemy trzymać miód pod językiem,
Nigdy nie podgrzewamy i nie dodajemy do napojów miodu gdy ich temperatura przekracza 60°C, wtedy większość składników leczniczych podlega dezaktywacji.