zakwas z pietruszki

Zakwasy, bardzo dobrze wpływają na pracę naszej mikroflory probiotycznej. Oba zakwasy zawierają w sobie bakterie fermentacji mlekowej i to one tak pozytywnie wpływają na nasze jelita.  Zakwas z marchewki przykładowo  wspomaga walkę z wirusami i daję dodatkową ochronę przed chorobami.

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Spichlerz Zdrowia
  • Dostępność: Jest Jest
  • Czas realizacji: 2 dni
    Cena
  • szt.
  • Cena katalogowa: 14,99 zł
  • Rabat: -1,50 zł (10 %)
  • 13,49 zł
Produkt został zamówiony 301 razy.

Jesteśmy producentem Zdrowej Żywności z Gospodarstwa

Zawsze Świeże. Nasze przetwory nie stoją na półce tylko wytwarzamy je na bieżąco.

100% Naturalny, Niepasteryzowany, bez konserwantów, barwników, ani ulepszaczy smaku. Produkt żywy posiadający właściwości probiotyczne , wytwarzany tradycyjnymi metodami według przepisu babci.

Oferujemy Państwu prozdrowotny zakwas z  pietruszki, który ma wspaniałe właściwości. Oto tylko przykładowe z nich:

Pietruszka:

  • Wpływa na regulację ciśnienia w układzie krwionośnym
  • Pobudza odporność organizmu
  • Zawarte w pietruszce witaminy i minerały (wapń, magnez i potas) pozytywnie wpływają na krążenie krwi, a żelazo pomaga zwalczać anemię
  • Wywar z pietruszki polecany jest na problemy z pęcherzem, prostatą i nerkami.
  • Ułatwia pozbywanie bakterii odpowiedzialnych za brzydki oddech,
  • Wspiera układ pokarmowy, nerwowy

Dlaczego polecamy pić zakwasy?

Zakwasy, bardzo dobrze wpływają na pracę naszej mikroflory probiotycznej. Oba zakwasy zawierają w sobie bakterie fermentacji mlekowej i to one tak pozytywnie wpływają na nasze jelita.  Zakwas z marchewki przykładowo  wspomaga walkę z wirusami i daję dodatkową ochronę przed chorobami.

Zakwasy zawierają tak ważny dla naszego procesu trawiennego błonnik. Pijmy więc zakwasy, ponieważ zawierają drogocenne składniki, które efektywnie wspierają pracę naszego organizmu.

W naszej ofercie znajdą również państwo:

  • ZAKWAS Z BURAKÓW
  • ZAKWAS Z SELERA
  • ZAKAS Z PIETRUSZKI
  • ZAKWAS Z KAPUSTY

A TAKŻE PROZDROWOTNE SOKI Z KISZONYCH WARZYW