Mega Promo -30%,-20% w naszych sklepach Wrocław, Warszawa, Kraków | Darmowa wysyłka od 90 zł. |
Jagody goji zwane czerwonymi diamentami w smaku przypominają żurawinę ale są mniej słodkie. Można je gotować lub jeść suszone czy na surowo. Z jagód goji wytwarza się wina, nalewki lub soki. Dostarczają ogromne ilości białka składającego się z 18 aminokwasów. Jest źródłem 5 nienasyconych kwasów tłuszczowych z grupy omega-6, odpowiedzialnych za produkcję hormonów oraz właściwe działanie mózgu i systemu nerwowego.
Jagody goji zwane czerwonymi diamentami w smaku przypominają żurawinę ale są mniej słodkie. Można je gotować lub jeść suszone czy na surowo. Z jagód goji wytwarza się wina, nalewki lub soki. Dostarczają ogromne ilości białka składającego się z 18 aminokwasów. Jest źródłem 5 nienasyconych kwasów tłuszczowych z grupy omega-6, odpowiedzialnych za produkcję hormonów oraz właściwe działanie mózgu i systemu nerwowego.
Wpływają pozytywnie na redukcję poziomu cukru we krwi
Kalorie - 352 kcal
Białko - 14.30 g
Tłuszcz - 0.28 g
Węglowodany - 76.10 g w tym cukry proste 30.02 g
Błonnik - 12.98 g
Wapń – 190 mg
Witamina A– 26733 IU
Witamina C – 50.4 mg
Żelazo - 6.80 mg
Sód – 298 mg
Termin przydatności : Nasze produkty są bardzo świeże, zatem ich terminy przydatności są bardzo długie.
Kraj pochodzenia: Chiny
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie typu Doypack z zamknięciem strunowym, wielokrotnego użytku. Dzięki możliwości zamykania woreczka po każdym użyciu, produkt zachowuje bardzo długo świeżość.